Om Clipp-er

CLIPP-ER ÖPPNADE 1983

OCH DRIVS MED STOR PASSION AV ÄGAREN MONICA ÖHLANDER 

ATT HJÄLPA FRISÖRERNA SÅ ATT DE TRIVS, FÅR ARBETSRO OCH EN KREATIV MILJÖ HAR SEDAN STARTEN VARIT MONICAS VIKTIGASTE UPPGIFT.


2010 flyttade vi till en stor fantastisk nybyggd lokal på 300 kvm. Ambitionsnivån för oss alla har alltid varit mycket hög; att erbjuda det mesta till flesta. Duktiga frisörer som älskar sitt yrke har alltid varit en förutsättning för att få hyra stol på Clipp-er. Dessutom är intresset för att gå på kurser och visningar ett måste för att ständigt förnya sig och följa med trenderna i yrket.


På salongen tycker vi att kunden alltid ska stå i centrum, alltid känna sig speciell och välkommen. Därför är våra flexibla öppettider något vi är glada att kunna erbjuda. Vidare välkomnar vi alla sorters kunder och erbjuder alla stilar; allt från trendigt till klassiskt!


Det skall vara en teamkänsla hos oss och en god stämning där alla hjälps åt. Som frisör hos oss får du mycket utbildning, trevliga arbetskamrater och en god laganda. Vi satsar på kvalitet framför kvantitet.

Välkommen att söka som frisör till Salong Clipp-er

FRISÖRER SÖKES

Jag söker alltid efter nya frisörer så tveka inte att höra av dig om Clipp-er känns som rätt salong för dig. Anmäl ditt intresse i formuläret eller ring mig gärna på 070-417 40 24.